Ultinon Audi

Europa Navigatie radio

DynOS is het exclusieve nieuwe besturingssysteem ontwikkeld voor Ultinon. En is vanaf het begin ontworpen als een multimedia-entertainmentsysteem voor in de auto, alles is in het werk gesteld om het systeem voor een mobiele omgeving te optimaliseren.

Met de DynOS multimediaspeler in de auto kun je gemakkelijk je favoriete nummers vinden. Audiobestanden kunnen worden gesorteerd op artiest, album, nummer of map. Met een snelzoektoetsenbord op het scherm kunt u gemakkelijk naar verschillende plaatsen in uw muziekcollectie switchen. Dankzij USB 2.0 is alles snel. Door uw afspeellijsten en muziekcollectie op het aanraakscherm bladeren is net zo soepel en gemakkelijk als op een mobiele telefoon.

            

DynOS, dat een geavanceerde audio-DSP uitvoert, stelt u in staat om de audio op meerdere manieren aan te passen met een instelbare equalizer, individuele kanaalvertragingsinstellingen en onafhankelijke bronvolumeregelaars.

De in-dash integratie is beter dan ooit door middel van de licht en kleur instellingen zijn ze als orgineel en werkt het samen met de avondverlichting van het voertuig zelf. Verschillende andere geavanceerde functies voor voertuigintegratie zijn ook beschikbaar, afhankelijk van de specifieke voertuigtoepassing.

Bovendien maakt DynOS het bijwerken en up to date houden van het toestel eenvoudig. Software-updates, verbeterde functies, enz zijn regelmatig beschikbaar en zijn eenvoudig te installeren.

Download

© Ultinon special made for EU.